KULTUR, FRITID, ØKONOMI, RESTAURANTER

Store penge at spare på shopping-ferie i London

Flag 15-10-16 ~Et minuts læsning · 193 ord

Det britiske pund er faldet 15 pct. i værdi, siden Storbritannien i juni 2016 stemte sig ud af den europæiske union. I forhold til for et år siden er pundet i virkeligheden faldet med over 20 pct.

Det har været skidt for en række ting - og godt for andre. Bl.a. betyder det, at udlændinge nu kan kappe de samme procent af ferie-budgettet - eller købe 15 pct. flere ting - på shopping-turen til London.

Artiklen viser med en række eksempler, hvordan kursfaldet skærer toppen af prisen for overnatningen på Hotel Strand Palace Hotel. Besparelsen er helt nøjagtigt på DKK 238 i forhold til juni - og DKK 389 i forhold til november 2015.

Entreen til Madame Tussauds vokskabinet koster hhv. DKK 4371 mindre, og der er DKK 108174 at hente på en billet til en fodboldkamp med Arsenal på Highbury.

Særligt for madelskere skal det også med, at prisen for en vin-menu på Gordon Ramsays Savoy Grill koster DKK 320523 mindre end førhen. Den aktuelle pris kan vel ikke kaldes for et køkken mareridt. Alligevel bør stor tegnebog dog medbringes, eftersom regningen fortsat løber op i DKK 1769, fremgår det af artiklen.

Skribentmail: